What'S In Your Sompret? - Ring Around The Sompret Gets Your Whole Wash Clean.

Sofia Augustsson

Det kan vara bra att ta en svettbehandling om man har problem med det och känner att man lider mycket av det. Det finns så mycket som man kan göra och nu när det är så varmt kanske det är extra skönt att kunna få lite hjälp med det och så att man kan njuta lite mer av denna värme som vi har just nu. För det är otroligt vad det är varmt och skönt just nu. Vill man ha lite skönhetsbehandling så kan man gå till Sofia Augustsson som jobbar med det och som är väldigt duktig på det hon håller på med.

Skönt att få ta hand om sig själv lite

Ja det är ju underbart att få ta hand om sig själv och skämma bort sig själv lite grann. Det är härligt och skönt att få känna att man känner sig fin och snygg och ibland så behöver man lite hjälp på traven för att man ska bli det. Ja det finns en hel del som man kan göra och hitta på så det är bra att man då kan få ta det lugnt och koppla av en stund. Att gå till en salong där man får lite skönhets behandlingar är ju underbart och väldigt skönt och lyxigt. Det kan vara kul att ge bort det i present till någon som man känner som inte skulle unna sig det själv men som man vet skulle behöva det och som skulle kunna få det att bli så som man vill och önskar. Så det är ju en bra present till någon som man vet tycker om skönhet och njuter av det men som känner att dom inte har orken och pengarna att göra det själv. Ja då kan man ge bort det och göra så att dom blir lite extra glada.